top of page

Hele dagopvang

Kinderen stellen zich open voor nieuwe indrukken als ze zich geborgen voelen. In een veilige omgeving bieden we uw kind elke dag activiteiten aan die de zintuigen ontwikkelen en de nieuwsgierigheid prikkelen. 

We bouwen genoeg momenten van rust in waarin uw kind zich naar eigen behoefte kan terugtrekken of vrij kan spelen met andere kinderen. Zo maken we samen uw kind klaar voor de grote wereld.

Leeftijd:

0 - 4 jaar

Tijdstippen:

07:30 - 18:00

_SET3678_Vrijheid Hele Dagopvang.jpg

Vrijheid

We houden waar mogelijk rekening met de wensen van elk kind. Wij stimuleren alle kinderen om mee te doen aan activiteiten maar als ze niet willen, dwingen we ze niet.

_SET3561_Stimuleren Hele Dagopvang.jpg

Stimuleren

We stimuleren de ontwikkeling van zowel de fijne als de grove motoriek. Dat doen we door kinderen veel zelf te laten doen, zoals het drinken uit een tuitbeker, eten met een vork, het zelf pakken van speelgoed, kleien, rollen met een bal, rennen en klimmen.

_SET3597_Overgang Hele Dagopvang.jpg

Overgang

Peuters bieden we activiteiten aan die ze voorbereiden op de overstap naar de basisschool. We leren ze bijvoorbeeld tellen, in de kring een verhaal vertellen of knippen met een schaar.

bottom of page